Att hyra förråd

Krona-gör-tummen-upp

Det är lätt att hyra förråd hos Kronmagasinet

Att hyra förråd hos Kronmagasinet är lätt, välj vilken förrådsstorlek du behöver, kontakta därefter oss för en visning av förråden.

Vi träffas på plats och skriver hyreskontrakt och gör upp betalning för första månadshyran. I samband med detta betalar du också 200 kr som en engångskostnad. Du får då låna en låstagg till entrédörren och får ett nytt lås till ditt förråd. När du flyttar ut från Kronmagasinet  återlämnar du låstaggen. Låset är ditt och kan återanvändas  i framtiden.

Vi hanterar inga kontanter på Kronmagasinet, men kortbetalning går bra. Första hyran och låskostnaden på 200 kr betalas i förskott, antingen med kort på plats eller via faktura innan inflyttning.
För företag tillkommer moms på alla priser om inte annat anges.

Minsta hyrestid är en kalendermånad, hur länge du vill hyra avgör du själv allt från en månad till hur länge som helst. Uppsägning av kontraktet ska ske senast den 15:e i månaden. Inga konstiga avtal med långa uppsägningstider, det ska vara enkelt och flexibelt hos Kronmagasinet.

 

 

Warning: A non-numeric value encountered in /storage/content/19/145019/kronmagasinet.se/public_html/wp-content/plugins/ultimate-social-media-icons/libs/controllers/sfsi_frontpopUp.php on line 63